ODINSBARN Lanseringsfest - 11.9!

Endelig kan jeg med skrekkblandet fryd invitere til lanseringsfest for boken jeg presterte å bruke et tiår på å klemme ut. Tusen, hjertelig takk til alle som vil feire sammen med meg! (Spesielt til folk i filmbransjen med fete budsjetter) Jeg advarer på forhånd: Invitasjoner har også gått ut til folk fra andre dimensjoner. Så vet dere det.

11.9.13


Tid og sted

Festen går av stabelen onsdag 11. september kl. 19, to dager før det braker løs med Oslo Bokfestival. Oslo mangler et vertshus som heter "Ravnungen", men til gjengjeld har vi "Fuglen", byens suverent beste kaffe- og cocktailbar, midt i sentrum. Her har jeg sittet som et poltergeist i hjørnet, og skrevet mye av boken. Hva? Ikke vært på Fuglen?! Da kan du glede deg! Dette er den typen folk som mekker sitt eget ingefærøl og løper i skauen for å sanke ingredienser til drinkene. No half measures. Stedet har stått siden 1963, tilsynelatende med den samme innredningen. Hvis dere faller pladask for et møbel, kan dere faktisk kjøpe det og ta det med hjem. Mer på www.fuglen.no

Det koster selvfølgelig ingenting å komme. Ja, så klart du KAN kjøpe boken og få den signert, men det er i så fall en bonus. Dette er en feiring, en fest, ikke et garasjesalg! :) 

 

Påmelding

Ja, det er klart lov å droppe inn, men det er greit å vite hvor mange ostepop man trenger, så hvis du vil du være med, er det supert om du melder deg på arrangementet her på Facebook, eller sender en mail til siri [at] siri.net.

Gammelt sort hvitt foto av cocktailparty i Hollywood.


Kleskode

Du kan kle deg akkurat som du vil! Ekstra poeng for fantasy-antrekk, naturligvis. Full body armor er kult, men upraktisk, og som seg hør og bør må alle skarpe våpen leveres ved inngangen. 


Hvordan kommer jeg meg dit?

Fuglen ligger i Universitetsgata 2, med inngang fra Pilestredet, midt i Oslo sentrum, et par hundre meter fra Karl Johans gate. Du kan ta T-bane til Nasjonalteateret og gå resten, eller ta trikk nr 11, 17 eller 18 til Tullinløkka. Her finner du kart.