Bloggintervjuer

Fantasy uten fotnoter
Under arbeidet med debutboka «Odinsbarn» fikk Pettersen høre at hun ikke burde skrive fantasy. Slikt var det «ingen som ga ut», «ingen som leste». Siden utgivelsen i september, har «Odinsbarn» nådd sitt tredje opplag, blitt solgt til Brasil, og fått stadig flere gode omtaler.
[Bodil Aga Aandstad, Deichmans Litteraturblogg]

Norrønt ekko i norsk fantasy
"Jeg har fryktelig lyst på oversettelse!" Debutant Siri Pettersen (42) har skrevet «Odinsbarn», som lesere sier de får fysisk vondt av å legge fra seg.
[NRKBok/Nina Nordbø] 

Flyr høyt med fantasydebut
Ti år har Siri Pettersen brukt på å jobbe frem fantasydebuten Odinsbarn, den første boken i serien Ravneringene og en av de mest forhåndsomtalte titlene denne bokhøsten. Både ravner og Japan har spilt en rolle i utviklingen av historien.
[Bokelskerinnen]

Bøker er magiske portaler!
Siri Pettersen (f. 1971) kom i år ut med sin første fantasyroman, Odinsbarn. Dette er første bok i serien Ravneringene, hvor vi følger jenta Hirka. Pettersen har tidligere gitt ut tegneserier, og i 2002 mottok hun Sproingprisen som årets nykommer. Jeg har vært så heldig å få intervjue den ferske fantasyforfatteren, og er glad for å kunne dele det med dere her på bloggen.
[Av en annen verden]