Lesernes reaksjoner

ODINSBARN

"Helt fantastisk!  Bedre blir det ikke! Tror ikke jeg har blitt så oppslukt siden Harry Potter. Gleder meg vilt til fortsettelsen!"
- Eileen Drotningsvik, bokblogger

"Jeg som ikke tenner på fantasy slik egentlig, er helt på!"
- Mette Moen Baatvik, bokblogger

"Odinsbarn er en av de beste norske fantasybøker noensinne. Jeg er blodfan. Og glem eventuell markedsføring som "ungdomsbok", dette er en roman for voksne (også)! Fullvoksen fabelprosa."
- Trond Buland, forfatter

"Jeg måtte spare de siste sidene fordi jeg ikke ville at boka skulle ta slutt."
- Ida Z. Sagberg, forfatter og forlagskonsulent

"Ronja Røverdatter i puberteten møter han i Assassins Creed."
- Jan Tore Noreng, forfatter

"Sitter med tårer i øya og er helt matt og henrykt på samme tid. Dette er rent og skjært gull! Hun har fått til alt sammen: sammensatte og spennende karakterer, sinnssykt kule skurker, råtøffe krigere og en hovedperson det slår gnister av."
- Monica Westvold, bibliotekar

"Du har skrevet en helt vidunderlig bok! Takk, takk, takk, takk!"
- Solgunn Solli, bibliotekar

"Bøyer meg i støvet og tar av meg hatten! Boka er lest, jeg kan slå på stortromma og uten forbehold si at dette er den mest fantastiske fantasy-boka jeg har lest! Jeg angrer fryktelig på at jeg har lest den. Jeg kan aldri mer lese den for første gang. Derfor angrer jeg. Jeg aner ikke når neste bok i serien kommer ut. Derfor angrer jeg."
- Berit Lie, bokblogger

"Jeg har smilt, ledd og grått. Har vært med Hirka og Rime på en fantastisk reise, jeg har kjent deres følelser og grått deres tårer.. For en fantastisk bok, for noen fantastiske skapninger. Håper og trur du er godt i gang med de neste bøkene."
- Heidi Fjærli, leser

"Sitter nå med tårer i øynene og min første tanke var; wow ... Dette er bok nr 1 og har enda ikke kommet ut ... Hvordan skal jeg kunne klare å vente på å høre videre om Hirka og Rime? Vi får vel holde ut, men savner dem allerede. Lese boka en gang til, kanskje?"
- Mona Johansen, leser 

"Det er bare å glede seg!!! Fantastisk spennende!!! Takk for ei knallgod bok!!! Gleder meg til fortsettelsen :) #Woweffekt."
- Merete Trettebergstuen, bibliotekar

"Kan vi få neste bok snart, plis?"
- Nina Nordbø, NRK bok

"Jeg har lest ferdig boka i dag, og begynte i går. Jeg har bare to spørsmål: Har du skrevet ferdig resten, og når kommer de?!?! Fantastisk! Jeg er oppriktig trist og irritert for at den er lest ut. Jeg vil ha mer! Takk for lesergleden du har gitt meg!"
- Carina Glomsrud, bokblogger  

"Her kan Peter Jackson boltre seg."
- Frode Standal, leser


RÅTA

"Nesten bedre enn Odinsbarn, og det sier litt."
- Emilie

"Spennende, tankevekkende og medrivende. Innertier!"
- Ingunn Skogstad

"This book contains even more of the pure awesomeness that is Pettersen's story telling. [...] The plot is amazing with twists and turns you could never foresee. It's so funny to read about Hirka's take on our world. So many acute observations and thoughts."
- Maria

"Og nå da? Hvordan skal jeg overleve ventinga på neste bok, egentlig?"
- Mirthful

"Altså. Dette er fantastisk. Det er grusomt, rått, urettferdig, overraskende, hjerteskjærende, jublende, sjokkerende og etterlater deg med en følelse av "hva var det som traff meg der?""
- Stine Nygård

"Wow. Wow. Er det mulig at bok nr 2 kan være bedre enn bok nummer 1?"
- Elisabeth

"Someone hold me please."
- Nora Elisabeth

"Jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk de første 30-40 sidene med tanke på forventingene jeg hadde etter Odinsbarn. Men Siri Pettersen viser kjapt at hun har full kontroll på det hun holder på med og leverer en fantastisk oppfølger."
- Johnny

"The only thing I didn't like with this book is that it had an end."
- Ann-Kristin

"A book so different from the first, and I loved it. It was exciting how the story surprised and engulfed me. How Hirka experienced human world was touching. The stories were credible and convincing. The book swallowed me whole and I'm sad that I have to wait for the next!"
- Veronica Elise

"Jeg prøvde å stagge forventningene mine til denne boka, siden jeg elsket første boka. Fallet kan bli stort fra en slik høyde, men det ble det ikke. Absolutt ikke. Dette er en utrolig velskrevet, godt uttenkt og drivende spennende og vakker bok. Les!"
- Lise Alsli

"Denne boken lever, uten tvil, opp til sin forgjenger! Jeg vil tørre å påstå at dette er den beste bokserien jeg har lest i år, så jeg bøyer meg i støvet til Siri Pettersen for denne herligheten her."
- Stine

"Nok en fantastisk bok fra Siri Pettersen, og en verdig oppfølger til Odinsbarn. Det går selvfølgelig ikke an å gi dette mesterverket noe annet enn 5 stjerner"
- Terje Fredvik

"Jeg hadde gitt opp norsk ungdomslitteratur. Helt til jeg leste odinsbarn og råta! Jeg har aldri villet reise inn i en annen verden for å aldri komme tilbake så mye før denne serien! Ta meg til Ymslanda! Seer eller ikke! Beste serien jeg har lest på lenge!"
- Ingrid Sand

"Jeg leste denne så sakte jeg bare kunne. Fortellingen har så mange lag at jeg gleder meg til å lese bok 1 og 2 om igjen like før den siste kommer ut. Åh… mer!!"
- Kathinka Evans

"Finished it sideways, thinking something in the lines of: "Phew! That was one hell of a ride, when is the next trip starting? I want more!"
- Siw Falch

"Annerledens enn den første, allikevel så fantastisk spennende! Tror faktisk jeg elsket denne mer enn den første! Fantastisk hele veien!"
- Christine

"Herregud.. Hvem skulle trodd at Råta kunne leve opp til de skyhøye forventningene jeg hadde etter Odinsbarn - og vel så det? Ville virkelig ikke at den skulle ta slutt, og opplever nå et alvorlig tilfelle av bokabstinenser. Godt jobba Siri Pettersen."
- Birgit Risan

"Herrrrrriiiiguuuud!!! Jeg har ikke ord!! Å jeg har så hjertesorg - Rime, hjertehjerte!!"
- Toynii

"Beste boka! Denne boka er fantastisk. Jeg er en smule forelsket i den. Den fortsatte å overraske meg hele veien gjennom. Elsker også hvordan Hirka beskriver vår verden. Jeg er så enig med henne. Anbefaler denne boka til alle. Uansett. Bare les Odinsbarn først!"
- Siri

"Så bra! Gler meg utruleg til neste bok!"
- Irene Kristin Naalsund

"I really really really really really REALLY loooooved this book! So much better than Odinsbarn, and Odinsbarn was amazing! 5/5 stars but more like 6 stars if that was possible! The plot twists and the feels, omg."
- Sondre Aleksander Larsen

"Ånei!!! Hva skal jeg gjøre nå Siri Pettersen? Skynd deg å skrive ferdig bok nr tre, jeg klarer nesten ikke å vente!"
- Kokornet3

"Just perfect. Often this book describes the feelings I'm in lack of words for. I feel that the book understands me. <3"
- Kama Sofie